,,În 3 rânduri am solicitat ajutorul Poliției”- Clujenii din Gheorgheni, terorizați de chefurile nocturne organizate la un hotel din cartier


Locuitorii unei străzi din Gheorgheni au ajuns la limita puterilor din cauza gălăgiei care vine de la un hotel din zonă. Un bărbat care locuiește în apropierea hotelului susține că, de când a venit primăvara, chefurile sunt în toi, inclusiv în timpul săptămânii.

Acesta spune că zgomotul este insuportabil, completat de muzică ,,live” la acordeon dar și de țipetele clienților.  Clujeanul ar fi apelat inclusiv la poliție pentru a opri petrecerile dar și la reprezentanții hotelului, însă fără a avea vreun rezultat. 

,,Se organizează atât în timpul săptămânii cât și la sfârșit de săptămână diferite petreceri care depășesc ora 23:00. Este muzică tare, se folosește terasa exterioară cu vedere spre blocurile de locuințe.

În 3 randuri repetate am solicitat atât ajutorul Poliției Locale, dar și al  Poliției. La prima intervenție, echipajul Poliției Locale nu a putut interveni în reducerea gălăgiei deoarece organizatorul evenimentului era în stare de ebrietate și nu a răspuns pozitiv organelor legii, astfel încât a fost necesară intervenția unui echipaj al Poliției Cluj prin apel la 112. 

Am discutat cu angajatul recepției hotelului și am comunicat că rog liniște și respectarea orelor de liniște. Nu am primit niciun răspuns din partea hotelului, deși am lăsat datele de contact.

În noaptea dinspre 24 spre 25 aprilie, am sesizat din nou prin apel la 112 atât Poliția Cluj cât și prin apel direct Poliția Locală pentru aceeași sesizare. Hotelul a continuat petrecerea până după ora 3 noaptea când cetățenii participanți la petrecere au ieșit din hotel cu acordeon și urlau în gura mare. În acest sens am făcut și o filmare. Din filmare se poate auzi gălăgia din hotel, gălăgia din afara hotelului, din zona spațiului public, cetățeni care urlă și folosesc cuvinte neadecvate.

 Menționez că odată cu venirea primăverii, locuitorii din vecinătatea hotelului și care au geamuri care dau spre terasa restaurant a hotelului nu vor putea sta cu geamurile deschise.”, a reclamat bărbatul, cerându-le și autorităților locale să efectueze un control la hotel.  

Comentarii Facebook