Gigi Roșca, arestat de judecători după scandalul de la localul ”Moara cu noroc” din Câmpia Turzii

 

Gigi Roșca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind implicat în scandalul de la localul ”Moara cu noroc” din Câmpia Turzii.

 

Judecătoria Turda a decis arestarea preventivă a lui Roșca Gheorghe Bazil, pentru ”lovire sau alte violențe”.

 

Gigi Roșca ar fi pornit scandalul de la ”Moara cu noroc”, după ce Andrei Deak, fiul fostului consilier local Francisc Deak, nu ar fi fost lăsat să intre. Gigi Roșca susține că el a intervenit pentru a ajuta trei persoane care nu erau lăsate să intre în local.

 

Gigi Roșca se plânge că a fost lovit cu bastoane telescopice în cap și că agenții de pază au folosit spray  -uri.

 

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 00:10, Politia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din Câmpia Turzii, are loc o altercatie intre un grup de persoane si agentii de pază ai localului.

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că, intre doi bărbaţi, de 34 şi 41 de ani, din Câmpia Turzii, şi agenţii de pază ai localului, a izbucnit un scandal pe motivul interzicerii accesului în local a unor persoane.

 

Totodată, s-a stabilit că în timpul altercaţiei a fost utilizat un pistol cu gaze iritante de către unul dintre cei doi bărbaţi, iar agenţii de pază au folosit mijloacele din dotare.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de arma neletală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unităţii de Parchet.

 

Totodată, urmează să fie stabilită participaţia fiecărei persoane în altercația produsa si sa fie luate masurile care se impun” a transmis Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Interesant este că după câteva zile după incident nevasta lui Roșca a depus cerere de divorț la Judecătoria Turda, scrie Turda News.

Comentarii Facebook