Fosta șefă a DNA Cluj, numită prim-adjunct al Procurorului General al României

 

Parchetul General anunță numirea Laurei Oprean, fosta șefă a DNA Cluj, în funcția de prim-adjunct al Procurorului General al României.

 

Prin ordinele emise în data de 09.05.2016 de către Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dispus: - delegarea d-nei procuror Laura Oprean în funcţia de prim – adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 17.05.2016; - delegarea d-lui procuror Bogdan Dimitrie Licu în funcţia de adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 17.05.2016", a anunţat Parchetul General printr-un comunicat de presă.

 

Laura Oprean a lucrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba-Iulia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, Parchetul Tribunalului Cluj şi Parchetul Curţii de Apel Cluj. 

 

Laura Oprean a lucrat din anul 2006 în cadrul DNA Cluj, iar în 2008 a devenit şef al structurii. În anul 2009 a fost delegată procuror şef adjunct al DNA iar în 2012, când Daniel Morar a preluat conducerea interimară a parchetului general, Laura Oprean a devenit procuror şef interimar al DNA.

 

Din 2013, Laura Oprean a revenit pe funcția de adjunct al DNA, dar apoi și-a depus cerere de transfer la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în calitate de procuror general al acestei structuri.

Comentarii Facebook