Esec la Cluj Fashion Week! Manechinii au iesit pe cat-walk desculti, fetele s-au dezbracat sub ochii lumii si prezentarile au intarziat mult - FOTO


Prima zi la Cluj Fashion Week a fost un esec total. La prezentarea de moda din terminalul Aeroportului International au asistat cel mult 100 de persoane. Manechinele s-au schimbat pe unde au putut si au defilat fara pantofi.


Prezentarile de moda trebuiau sa inceapa la ora 15.00, dar spectatorii au avut o surpriza cand au fost informati ca prezentarea colectiei Callisti a fost anulata.

La ora 18.00, era programata prezentarea Sarei Coleman, care insa a intarziat cu circa o ora spre nemultumirea celor stransi in terminalul aeroportului, dar si a designerului, care a declarat ca venise la festivalul de la Cluj Napoca pentru clienti, dar in public au fost sub 100 de oameni.

Dezastrul a fost completat cu scandalul iscat la ora 20.00, cand creatorul Kim Bakker a trebuit sa isi trimita manechinii pe scena fara incaltaminte, pentru ca organizatorii nu i-au adus creatiile la prezentare, cu toate ca pantofii au ajuns la Cluj acum aproape o luna.

Organizarea a lasat de dorit pe toate planurile: cortina care delimita zona in care s-a facut prezentarea de moda a cazut, manechinele s-au schimbat in vazul lumii, pentru ca nu au fost amenajate zone speciale pentru acest lucru si scaunele pentru spectatori au fost montate de fata cu ei.

Comentarii Facebook