Olandezii nu stiu unde e Romania! Pantofii pentru prezentarea designerului Kim Bakker, de la Cluj Fashion Week, au fost trimisi ... in lume


Dezastrul organizatoric de la Cluj Fashion Week a culminat cu o poveste de tot rasul. Pantofii designerului Kim Bakker nu au fost trimisi in Romania, pentru ca olandezii nu stiu ca tara noastra este in Europa si manechinii au defilat desculti.

Creatoarea de moda a facut o criza de nervi, joi seara, la prezentarea de la Aeroportul International Cluj Napoca, in momentul in care a fost instiintata ca pantofii pentru prezentare lipsesc. Designerul si-a trimis pe cat-walk manechinii in picioarele goale.

Kim Bakker i-a acuzat pe organizatorii festivalului, anulat astazi, de neseriozitate, spunand ca i-au "pierdut" pantofii

Purtatorul de cuvant al Festivalului Cluj Fashion Week, Walter Ghidibaca, a facut lumina si a spus ca pantofii au ajuns ... in lume. "Olandezii de la TNT au pus pantofii la posta, dar au incurcat codul Romaniei si au pus o cifra in plus. Probabil nu stiau ca Romania este in Europa, astfel ca acum perechile de incaltaminte sunt undeva in lume. Creatoarea trebuie sa astepte sa vada daca pantofii se intorc in Olanda pentru a-i recupera", a spus Walter Ghidibaca.

Festivalul Cluj Fashion Week a fost anulat astazi din cauza problemelor organizatorile si prezentarile de moda de vineri si sambata nu vor mai avea loc.

Comentarii Facebook