El este asistentul social care a violat o fetiță la Turda și a filmat totul. Citește un amănunt GRAV

 

Asistentul social Sebastian Oltean, care lucrează la casa de tip familial ”Lukas” din Turda, s-a filmat în timpul actelor sexuale pe care le-a întreținut cu unul din cei 6 copii pe care îi îngrijea. 

 

Sebastian Oltean a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de raport sexual cu un minor. Procurorii de la Parchetul Turda susţin că Oltean a filmat totul și a stocat clipurile în calculator de serviciu.

 

Calculatorul lui era parolat şi nimeni nu putea avea acces. În data de 2 octombrie, unul dintre angajaţii casei de tip familial a vrut să caute documente contabile care erau salvate pe acest calculator dar nu a putut accesa nimic deoarece exista o parola. Acel angajat a chemat un specialist în informatică care a trecut peste parolă şi din greşeală au descoperit aceste filme”, a spus un poliţist apropiat de ancheta penală.

 

Șocant este că soția asistentului social lucra și ea la casa de tip familial ”Lukas” din Turda, în calitate de psiholog, dar nu a bănuit ororile care se petreceau sub nasul ei. Oltean este căsătorit şi are un băieţel de cinci ani.

 

Asistentul social a fost arestat pentru 29 de zile şi riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

 

Asistent social din Turda, arestat pentru relaţii sexuale cu o fetiţă de 11 ani dintr-o casă familială. Vezi declarațiile oficialităților

Comentarii Facebook