Mai mulți clujeni au ratat zborul Cluj-Paris: Scanerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat. Jumătate din pasageri duși cu autocarul în Franța!


Joi seară, zeci de oameni au stat ore în șir în aeroportul din Cluj-Napoca după ce scanerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat, iar ei nu au putut înainta spre poarta de îmbarcare.

Nu mai puțin de 43 de persoane care ar fi trebuit să urce în avionul ce avea să îi ducă în Paris s-au trezit că nu pot înainta spre poarta de îmbarcare. Și asta pentru că scannerele pentru bagaje nu au mai funcționat. După 40 de minute de așteptare, aeronava a decolat doar cu o parte dintre pasageri. După ore întregi de așteptare, singura soluție a fost un autocar care să-i ducă pe oameni, în aceeași noapte, spre Paris, scrie stirileprotv.ro.

„Am fost în aeroport cu un bebeluș de 5 luni, timp de 4 ore. Ei propun un microbuz care ajunge undeva la 23 pentru Paris, pentru mine nu e ok și pentru ceilalți care sunt cu copii. Următorul zbor va fi duminică, care ne-a costat încă 400 euro”, a relatat o femeie. 

Reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca au transmis că defecțiunile au aparut din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri.

„Au mai apărut anumite probleme legate de soft, de integrare, tăierea anumitor cabluri accidental. Comandantul avionului a luat decizia să plece. Nu cred că ar fi fost o problemă să mai aștepte 30 de minute”, explică David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook