Bob Rădulescu, experiență unică la Școala de Agenți de Poliție din Cluj: „Am plecat acasă cu o mare bucurie, dar și un mare regret”


Cunoscutul actor clujean Bogdan Bob Rădulescu a fost elev pentru o zi la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca. Experiență ce a fost pe placul actorului, care a plecat de acolo cu un singur regret, că nu a putut să-și ia și uniforma care i s-a potrivit perfect. 

„Azi am fost elev pentru o zi și a fost una dintre cele mai plăcute, intense și solicitante experiențe din ultima perioadă. M-am descurcat exact așa cum m-am simțit, adică minunat și am plecat acasă cu o mare bucurie și un mare regret. Regretul e că nu am primit uniforma de azi. Îmi venea perfect, am arătat bine în ea și m-am simțit și mai bine! 

Poate data viitoare… Mulțumesc frumos Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca pentru experiența de azi pe care mi-aș dori-o pentru fiecare tânăr care-și caută drumul în viață”, a transmis Bob Rădulescu.

Au fost elevi pentru o zi ai şcolii de poliție și alte  personalităţi culturale, spun organizatorii. 

„De azi, în CV-ul lui Bogdan Bob Rădulescu - actor, lider de opinie pe rețelele sociale, antreprenor, lider civic și cetățean activ, implicat în cauze educaționale, comunitare, ecologice și umanitare - se mai adaugă o titulatură, cea de ”Elev al Școlii de Poliție pentru o zi”.

Îi mulțumim invitatului nostru pentru faptul că a acceptat să promoveze profesia de polițist și a trecut cu succes prin atelierele pregătite de instructorii școlii: criminalistică, instrucția tragerii, tactică polițienească, tehnici de autoapărare și imobilizare. 

La final, invitatul de onoare, impresionat de disciplina văzută și de modul în care sunt pregătiți viitorii polițiști, ne-a declarat: ”Educația e baza! S-o faceți cu cap, cu lege și cu suflet!”

Evenimentul ”Elev al Școlii de Poliție pentru o zi” a ajuns la a 14-a ediție. Au fost elevi pentru o zi ai şcolii noastre personalităţi culturale, sportive, universitar-academice, administrative, jurnaliști şi elevi ai unor şcoli partenere”, transmit cei de la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook