Un clujean spune că trece printr-un adevărat calvar din cauza vecinelor care tot „freacă mobila pe jos”: „Nu mai suport, nu mai accept!”


Viața la bloc nu este deloc simplă, mai ales când liniștea ta este condiționată de ce fac vecinii. Un clujean a sesizat Primăria Cluj spunând că trăiește de ani de zile un adevărat coșmar din cauza vecinelor care fac gălăgie de se aude în tot blocul. 

„Locuiesc pe Plopilor, într-un bloc, la parter. Cum intri în scară, pe dreapta stau două surori. De pe la începutul anului 2023, cea cu probleme a început să frece mobila pe jos, să lovească de calorifere, să zdrăngăne în vană, să bubuie în betoane, de se aud în tot blocul până la ultimul etaj, zi și noapte, zilnic, până în prezent. 

I-am spus la administrator și nu s-a întâmplat nimic vizibil. Pe la jumătatea anului 2023 am vorbit cu cealaltă soră, nu a recunoscut, i-am spus că am dovezi că de la ea din apartament se aude, a întrebat ce să faca, i-am zis ce să facă, dar nu a încetat de tot. Frecatul mobilei pe jos s-a redus, lovitul de calorifere s-a redus, dar bubuitul în betoane s-a intensificat. 

I-am spus iar la administrator să rezolve problema pentru că nu mai suport și nu a făcut nimic vizibil ca de obicei. Acum în 2024, după un an de înțeles și suportat, nu mai suport. I-am lăsat o foaie pe care am explicat situația și i-am spus să înceteze. Mă așteptam să își ceara scuze și să înceteze. Mi-a lăsat și ea o foaie în care iar nu a recunoscut și a început să vorbească pe lângă subiect.

Nu mai am ce vorbi cu ea. De mai mult de un an nu pot dormi cum trebuie, nu mă pot odihni cum trebuie, îmi stric sănătatea, nu mai sunt în stare să fac ce am de făcut zilnic! Una-i să înțelegi, alta îi să suporți și alta îi să accepți! Nu mai suport, nu mai accept!”, a relatat clujeanul. 

Acesta spune că gălăgia începe adesea după miezul nopții, vecinele sale ignorând total orele de liniște la bloc. 

„Poliția nu rezolvă problema. Inițial nu au vrut să-și facă treaba, apoi au spus că nu se aude și nimeni nu se plânge. Apoi au spus că trebuie dovezi. Când am spus că am și le dau, au spus că nu trebuie, că trebuie martori.

După insistențe au început să-și facă treaba și-au spus că nu se plânge nimeni. Situația este reală, m-am plâns eu, ce conteaza dacă nu se plânge nimeni altcineva? Dovezi, martori că se întâmplă există. Apoi au constatat ca ea face și se aude până la 4. M-am bucurat și am crezut că s-a terminat. A doua zi m-au sunat să-mi zică că este legal ce face și că nu-i poate face nimic. Am și cedat și am început să plâng”, a mai precizat bărbatul. 

Comentarii Facebook