Rudele familiei Dragoste ii cer "ucigasului" cu Porsche despagubiri de aproape 500 de mii de euro

Rudele familiei Dragoste ii cer lui Gabriel Hilote sa plateasca despagubiri morale in valoare de 420.000 de euro si daune materiale de 72.000 de lei. Hilote a provocat in 19 octombrie un accident in care au murit sotii Dragoste si fiica lor Ioana.

Procesul trebuia sa inceapa astazi, dar a fost amanat deoarece acuzatul Gabriel Hilote si-a schimbat apararea, iar noul avocat a cerut timp pentru a studia dosarul.

Gabriel Hilote este acuzat ca in 19 octombrie a lovit cu autoturismul sau, marca Porsche Chayenne, o alta masina care circula regulamentar. In urma impactului, soferul, Nicolae Dragoste, a murit pe loc, fetita lui, Ioana, dupa cateva ore la spital, iar Dorian Dragoste a murit dupa cateva zile la Clinica de Chirurgie I. 

Hilote conducea beat in momentul producerii accidentului si, in plus, a si fugit de la locul faptei. El s-a predat abia dupa cateva ore la politie si a declarat ca si-a pierdut ratiunea si ca nu isi aduce aminte nimic din cele petrecute in acea dupa-amiaza. In urma prelevarii de probe biologice, s-a stabilit ca "ucigasul cu Porsche" avea o alcoolemie de 0,75 grame alcool pur in litrul de sange.

 

Foto: Evz

Comentarii Facebook