Apostu: 33 % din bugetul municipiului Cluj-Napoca pe 2010 va merge pe investitii

Primarul Sorin Apostu a declarat astazi ca 33 % din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca de pe acest an va fi alocat pentru investitii. municipalitatea va trebui sa fie stramta la punga, deoarece nu are bani mai multi ca anul trecut.
 
"Bugetul va fi aprobat astazi dupa sedinta de cosiliul local. Banii vor fi folositi pentru asfaltarea unui numar de 110 strazi, dar si alei si trotuare dintre blocuri. Un punct important este finalizarea centurilor de ocolire a orasului, pentru a mai lua din traficul greu din oras", a declarat primarul Sorin Apostu.

Edilul sef isi propune intre altele sa construiasca noi crese si gradinite si patru sali de sport pentru unitatile de invatamant din oras.

Se pot considera fericiti si proprietarii de locuinte vechi. Primarul Apostu a anuntat ca din banii de pe acest an, administratia locala va continua programul de izolare termica a 2.000 de aparamente. "Vom incepe constructia de locuinte ANL pe strazile Sighisoarei, Taberei si Ghimesului, pentru ca nevoia de locuinte este mare, sunt cateva mii de persoane care asteapta o casa de la primarie", a mai spus Apostu.

Comentarii Facebook