Cum va fi VREMEA la concertele Deep Purple și UB 40! Nu aveți voie cu UMBRELE

 

Meteorologii vin cu vești bune în ceea ce privește cele două concerte care au loc vineri și sâmbătă pe Cluj Arena.

 

Vineri seara, șansele de precipitații sunt scăzute, astfel că fanii Deep Purple ar putea fi norocoși și să nu trebuiască să recurgă la pelerine de ploaie. 

 

În cursul zilei va ploua, dar spre seara lucrurile se liniștesc. Nu putem spune 100% că nu va ploua, dar șansele sunt mai mari să nu fie precipitații. Nu putem face o prognoză pe ore, pentru că este imposibil. Temperaturile vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade, după ora 20.00”, a declarat Ciprian Pușcaș, meteorolog la Stația Meteo Cluj.

 

Pentru ziua de sâmbătă, 8 iunie, prognoza este mult mai bună. Nu va mai ploua seara, iar temperaturile sunt în creștere. 

 

Sâmbătă seara va fi vreme bună, adică fără precipitații. Numai în cursul zilei va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi de 23 de grade Celsius, iar spre seară, după ora 20.00, vom avea în jur de 17 - 18 grade Celsius”, a mai explicat Ciprian Pușcaș.

 

Organizatorii au anunțat că, în cazul în care va ploua, spectatorii nu vor fi lăsați să intre pe stadionul Cluj Arena cu umbrele, din motive de siguranță.

 

Program concert DEEP PURPLE - Nu mai cântă Holograf. Pe scenă urcă și Bere Gratis, Semnal M, Compact și Proconsul

 

Program concert UB 40 - Mai cântă Alex Velea, Antonia, Delia, Smiley și Ștefan Bănică Jr.

Comentarii Facebook