In Romania se fura orice! Cel putin 9 capace de canal au fost furate azi-noapte in Cluj!

Noua capace de canal au fost furate azi noapte de pe mai multe strazi din Cluj-Napoca. Reprezentantii Companiei de Apa Somes cred ca cei care au furat capacele le vor vinde la puncte colectare a materialelor refolosibile.


Toate capacele au fost furate din cartierul Gheorgheni, de pe strazile Artelor nr.13, 25, 28, 29a, 30, 32, Beethoven nr. 29a, 22 si Ariesului nr. 8.


Oamenii care stau pe aceste strazi spun ca au observat lipsa capacelor la prima ora a diminetii si ca au semnalat furtul la Compania de Apa Somes. "Am pus ce am putut fiecare pentru ca nu cumva sa cada cineva in aceste capcane. Am pus niste scanduri solide si ii asteptam pe cei de la Compania de Apa Somes sa inlocuiasca capacele furate", spune un batran care locuieste pe strada Artelor.


Purtatorul de cuvant al Companiei de Apa Somes, Lucian Croitoru, a declarat ca aceste capace furate care erau din fonta vor fi inlocuite cu altele din otel. "Este mai greu sa le fure pentru ca nu vor putea sa le vanda asa de usor. pe acestea din fonta le sparg cu ciocanul si le vand la gramada la fier vechi. Am luat legatura cu aceste puncte de colectare a materialelor refolosibile si le-am cerut sa ne comunice daca vine cineva sa vinda aceste capace", a mai spus Coitoru.

 

Politia a fost sesizata in acest caz si a declansat o ancheta.

Comentarii Facebook