Jaful de la Lukoil, Manastur, a fost comis de Bogdan Baciu, suspectat si de atacul de la Banca Transilvania


Bogdan Baciu, judecat pentru jaful de la Banca Transilvania din Manastur, este principalul suspect si in cazul atacului de la benzinaria Lukoil, din luna martie 2009, anunta reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Cluj

"In fapt, tanarul este suspectat ca, in  noaptea de 20 spre 21 martie 2009, in jurul orei 00.11, a patruns in incinta unei statii de carburanti de pe raza municipiului Cluj-Napoca si, dupa ce a amenintat casierul de serviciu cu un pistol, a sustras 1.400 lei", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj. 

Politistii au inceput urmarirea penala impotriva lui Bogdan Baciu la inceputul lunii iulie si dosarul a fost trimis Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de trimitere in judecata pentru fapta comisa.

Baciu este in prezent la Penitenciarul de Maxima Securitate Gherla, unde este tinut in stare de arest preventiv pentru jaful de la sucursala Bancii Transilvania din cartierul Manastur, din 13 februarie 2009.

Procurorii sustin ca atunci Bogdan Baciu impreuna cu Andrei Hosu au patruns in Banca la finalul programului si, dupa ce l-au agresat pe paznic, au disparut cu 70.000 de euro, bani luati cin casieria unitatii bancare.

Comentarii Facebook