Grav accident de circulatie pe strada Carpati, din Cluj! Un cadru al armatei a fost ranit, dupa ce o soferita nu a cedat trecerea! VIDEO SI FOTO

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata in jurul orei 9,50 la intersectia strazii Carpati cu Fierului. O soferita din Hunedoara aflata la volanul unui Audi venea pe strada Fierului dinspre centru. In momentul in care a ajuns in intersectia cu strada Carpati nu a oprit, desi avea Stop si a intrat in intersectie fara sa se asigure.

 

In acel moment a lovit in plin un Volkswagen care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. Masina a fost proiectata intr-un stalp de electricitate, iar soferul aflat la volanul VW, cadru militar al armatei,  a fost ranit si transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor.

 

Un locatar de pe strada Carpati, nr 27, care isi repara la acea ora gardul, a scapat ca prin minune cu viata. El a reusit sa se fereasca in ultima clipa de Audi-ul scapat de subcontrol, care s-a oprit pe trotuar.

 

La fata locului s-au deplasat atat politisti, cat si reprezentanti ai Armatei pentru a cerceta imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Soferita si-a recunoscut vina si a declarat ca regreta faptele intamplate din cauza ca in acel moment se uita la sistemul de navigatie.

 

Locuitorii din zona au iesit furiosi si le-au spus politistilor ca pe strada lor accidentele sunt frecvente si ca ar trebui puse limitatoare de viteza. In ultimul timp, in zona au avut loc cinci accidente grave, in unele dintre ele inregistrandu-se decese.

 

 

Comentarii Facebook