Doi copii din Ungaria au fost rapiti de o bona din Cluj si de tatal lor, care pierduse custodia

 

Bona a fost retinuta de Politie dar refuza sa spuna unde sunt copii. Exista indicii ca ei s-ar afla in Liban.

 

Erzi Vinczeller, din comuna Sic, judetul Cluj, a lucrat ca bona pentru familia Sebestyen din Budapesta, avand grija de cei doi copii in varsta de 4, respectiv 6 ani.

 

Anul trecut, ca urmare a divortului parintilor, cei doi copii au fost dati in custodie mamei, Lidia Szamosi.

 

Conform surselor citate de Evenimentul Zilei, tatal copiilor, Tibor Sebestyen, care are dubla cetatenie, romana si maghiara, a reusit sa-i rapeasca pe copii de la mama lor. Sebestyen i-ar fi scos din tara pe copii fara acordul mamei lor, de care era divortat, folosindu-se de bona Erzi pentru a le face pasapoarte romanesti.

 

Tibor Sebestyen s-ar fi prezentat la notarul public Mariana Lupea din Cluj acum un an impreuna cu copii si bona, care a pretins ca este mama copiilor, aratand si un pasaport in acest sens.

 

Politistii romani si cei maghiari care au lucrat la acest caz au aflat ca atat Tibor Sebestyen, cat si Erzi Vinczeller au stat mai mult timp in Liban in cursul anului 2010. In momentul arestarii bona se intorsese pentru cateva zile din Liban si intentiona sa plece inapoi.

 

Erzi Vinczeller a negat in fata politistilor toate acuzatiile, sustinand ca din decembrie 2009, de cand a parasit familia Sebestyen nu mai stie nimic de ei, insa politia spune ca nu este adevarat, biletele bonei spre Liban in 2010 fiind comandate chiar de Tibor Sebestyen.

 

Comentarii Facebook