rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Un deputat PSD cere expulzarea ambasadorului SUA, pentru că a ”îndrăznit” să critice modificările propuse la legile justiției

  

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj, pe contul său de Facebook, prin care cere expulzarea ambasarorului SUA în România, Hans Klemm.

Reacția social-democratului vine după ce ambasata Statelor Unite a publicat, marți, uin comunicat de presă dur la adresa modificărilor propuse la legile justiției.


"Date fiind ingerintele repetate in treburile interne ale tarii mele, solicit expulzarea de urgenta a ambasadorului Hans Klemm. Daca suntem cu adevarat un stat independent si suveran, daca ne respectam Constitutia si pe noi insine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador in activitatea parlamentara si guvernamentala, precum si in politica romaneasca in ansamblul ei. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, asa cum nu e, in general, treaba niciunui ambasador cum anume hotaram noi sa ne construim propriul cadru legislativ!" scrie Plesoianu intr-o postare pe pagina sa.

Acesta îl acuză pe Klemm ca a "jignit" poporul român" și că are "tupeu inimaginabil".

"Daca ministrul de Externe si premierul nu iau imediat masurile care se impun, inseamna ca accepta tacit statutul de colonie administrata de peste ocean", incheie deputatul PSD.

30-8-2017, 17:14
52 vizualizări
4 comentarii
Logica4-9-2017, 23:37
Daca-i de la PSD, orice ar fi, criticam, nu e important ce scrie, poate sa scrie orice, noi criticam ca numai ei sunt comunisti in romania, restul is cei mai nepatati capitalisti.
COZMIN31-8-2017, 13:37
un handicapat mintal ca toti pesedistii de fapt
georgian31-8-2017, 11:36
Are dreptate pe undeva, suntem parteri SUA nu vasalii lor!!! Nu cred ca ambasadorul roman la Washington indrazneste sa critice masurile luate de Trump si cabinetul sau! Si nu cred ca ambasadorul american din Germania sau Franta isi permite sa critice legile propuse de guvernele si parlamentele acelor tari!
radu B31-8-2017, 9:57
De unde dracu ai mai aparut si tu mai d-le Plesoianu ? Vad ca te deranjeaza (poate nu pe tine ci pe cei care poate te-au pus sa zici chestia asta) tupeul ambasadorului SUA. Dar tupeul tau prostesc si de neimaginat nu te deranjeaza? Oare nici pe sefii tai de partid care poate vor avea de patimit dupa ineptiile spuse de tine?

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

76 vizualizări
22-3-2018, 11:33
Angajații de la Emerson sunt furioși pe condițiile din autobuzele CTP: Înghesuiți ca în India» Vezi tot
20 vizualizări
22-3-2018, 21:20
Floreștiul va avea WIFI gratuit în parcuri, piețe și clădiri publice» Vezi tot
17 vizualizări
21-3-2018, 23:18
Oraș din Cluj, locul 1 în Europa cu cel mai bun plan de mobilitate urbană» Vezi tot
7 vizualizări
22-3-2018, 11:19
Primăria Cluj-Napoca va ”angaja” un robot, dar are probleme elementare de informatizare» Vezi tot
4 vizualizări
20-11-2014, 18:39
Mihai Gâdea este considerat ”cel mai MIZERABIL om de televiziune” - SONDAJ» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?

X
ad libitum concert.jpg
close