Remus Lăpușan, întrebat ce merite are el în Cluj și Cluj-Napoca. Cum a răspuns? - VIDEO

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a fost întrebat la emisiunea Știri de Cluj LIVE ce merite are el în susținerea Clujului. 

 

Eu am foarte multe merite. O dată sunt consilier județean și putem discuta despre realizările guvernării locale. Am putea să începem cu noua pistă a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca. Când am ajuns la Consiliul Județean Cluj împreună cu domnul președinte și vicepreședinte și am spus că până în noiembrie 2013 trebuie să fie terminată pista și a fost terminată. Ne-a ajutat și Guverul României cu 15 milioane de lei pentru plata unor lucrări.

 

Acolo au fost și lucrări prin care s-au deviat cele două pârâuri, Becaș și Murători, unde Guvernul a alocat 12 milioane de lei. Lucrările s-au făcut și am putut să continuăm lucrările la noua pistă. Și sistemul de ghidaj a fost făcut la aeroport. Deci am avut implicare majoră în finalizarea pistei. Am avut discuții și cu primul ministru și cu alți miniștri. Cred că este o realizare foarte importantă a CJ Cluj.

 

Am discutat foarte mult și despre Autostrada Sebeș - Turda și pentru finalizarea ”Centurii de diamant”. Acolo Guvernul a plătit 130 de milioane de lei pentru finalizarea ei”, a precizat Remus Lăpușan.

 

Am discutat foarte mult despre tronsonul Gilău - Nădășel și acum suntem în situația că în 8 aprilie vom circula pe acest tronson de autostradă. De asemenea, sunt unul dintre coinițiatorii proiectului legat de abatorul de la Iclod. Acolo s-a făcut studiul de fezabilitate și anul acesta se va face. Noi am primit în mai 2012 că în județ vom avea un abator performant și acum vom avea. Mai avem proiectul de sortare a legumelor de la Câmpia Turzii. Sperăm ca în 2016 și abatorul și centrul de la Câmpia Turzii să fie funcționale”, a mai spus președintele PSD Cluj. (Vezi declarația VIDEO la minutul 22.34

 

Un miliard de euro investiți în AUTOSTRĂZI la Cluj, până în 2016. Banii sunt ALOCAȚI!

Comentarii Facebook