Predoiu, candidatul PDL la prezidențiale: E periculos ca PSD să acapareze TOATĂ puterea

 

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la prezidențiale, a declarat că dreapta trebuie să se adune după alegerile europarlamentare. 

 

E limpede faptul că suntem într-o conjunctură extrem de periculoasă, dacă PSD acaparează toată puterea și va avea toată puterea: guvern și președinție.

 

Românii trebuie să se gândească dacă vor lăsa toată puterea în mâna lui Ponta și Dragnea și a celor care îi împing la guvernare.

 

E limpede că Ponta și Antonescu au proiecte Anti: Anti - Băsescu și PDL. Domnul Antonescu s-a mutat acum și are un poroiect Anti - Ponta.

 

Noi vom face un proiect pro, pentru competeță, pentru o Românie reprezentată de profesioniști la Buxelles, pentru locuri de muncă.

 

Acest proiect are nevoie să fie sprijinit de toate forțele de dreapta. După alegerile europarlamentare vrem să adunăm toate apele pentru o Românie europeană și nu una bananieră, cea a lui Mazăre”, a spus Cătălin Predoiu, în timpul unei conferințe de presă de la Cluj-Napoca.

 

Liderii PDL, Cătălin Predoiu, Monica Macovei și Daniel Buda au participat la Cluj la ceremoniile legate de Ziua Europei, 9 mai.

Comentarii Facebook