Marius Nicoara, despre retinerea lui Radu Bica: Nu cred ca l-au retinut pentru cativa "firfirei"

 

Senatorul Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj, a declarat pentru Stiri de Cluj ca retinerea lui Radu Bica, vicepresedintele CJ Cluj, este "cam ciudata", dar ca si procurorii DNA trebuie sa aiba unele probe.

"Din punctul meu de vedere este nevinovat pana cand nu este condamnat. Pe informatiile pe care avem mi se pare ciudat sa ia spaga pentru un contract care e de 60 de mii de euro pe luna, din care sunt si cheltuieli. Raman cativa firfirei. Mi se pare ciudat pentru ca fara licitatie oricum nu se putea da un astfel de contarct. Pe an s-ar ajunge la peste jumatate de milion de euro", a declarat senatorul Marius Nicoara.

Acesta a precizat ca este la curent cu acest contract de mentenata a Cluj Arena si ca firma care ar urma sa castige contractul va avea si obligatii. "Nu pot sa zic nici ca procurorii DNA l-au arestat degeaba, dar imi pare ciudat ca suma este mica, iar prin contract firma este obligata sa achite curectul electric, apa, sa tunda iarbam, sa inlocuiasca anual stingatoarele, deci din 60.000 de euro se cheltuie mult", a declarat Marius Nicoara.

Videpresedintele CJ Cluj, Radu Bica, a fost retinut de procurorii DNA Cluj, luni seara, 31 octombrie, sub acuzatia de luare de mita. El ar fi primit 10.000 de euro de la un avocat din Bucuresti pentru a facilita obtinerea fara licitatie a contractului de mentenanta a Cluj Arena.

 

Citeste mai jos totul despre retinerea lui Radu Bica...

Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost retinut de DNA Cluj pentru luare de mita UPDATE

Comentarii Facebook