Remus Lapusan, despre retinerea lui Radu Bica: Mafia PDL Cluj incepe sa se sparga


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat ca retinerea vicepresedintelui CJ Cluj, Radu Bica, este o actiune fireasca a DNA.

"Retinerea unui membru proeminent al PDL arata ca institutiile statului pot sa-si faca datoria, indiferent de culoarea politica. Este primul gest de normalitate din partea acestei structuri a statului dupa o lunga perioada. Toata lumea vedea cum le cresc averile alesilor locali in urma diverselor proiecte publice. In sfarsit se face un prim pas spre verificarea legalitatii contractelor atribuite firmelor de casa ale PDL. Speram ca acest exemplu sa nu ramana singular, ci sa fie urmat de multe altele, deoarece exista destule afaceri dubioase desfasurate de baietii destepti portocalii in Cluj", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Liderul social-democratilor clujeni solicita DNA sa se sesizeze si in privinta altor tranzactii suspicioase: "Presa a publicat numeroase materiale despre nereguli in lucrarile publice si licitatiile derulate. Si noi am semnalat mai multe situatii anormale, la nivelul primariei municipiului Cluj-Napoca. Asteptam, de asemenea, sa fie verificate contractul si lucrarile pentru centura Valcele-Apahida, unde costurile au ajuns astronomice, o sosea cu doua benzi fiind construita la pret de autostrada, cu mari intarzieri".

 

Citeste totul despre retinerea lui Radu Bica...

Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost retinut de DNA Cluj pentru luare de mita UPDATE

Comentarii Facebook