Radu Bica a fost retinut intr-un apartament de pe strada Teodor Mihali

 

Radu Bica a fost retinut de procurorii DNA Cluj intr-un apartament de pe strada Teodor Mihaili, din cartierul Intre Lacuri. Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj ar fi primit acolo 10.000 de euro. Vezi AICI detalii despre retinere.

 

Oficialul CJ Cluj ar fi luat banii de la un avocat, iar de pe urma intregii afaceri ar fi urma sa castige 25.000 de euro. Surse consultate de Stiri de Cluj afirma ca banii primiti de Radu Bica de la avocatul Bogdan Aldea nu erau marcati.

 

Vicepresedintele CJ Cluj ar fi urmat ca, in schimbul banilor, sa faciliteze obtinerea contractului pentru intretinerea stadionului Cluj Arena fara licitatie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

In acest dosar de luare de mita sunt invinuiti Radu Bica, avocatul Bogdan Aldea si patronul firmei care urma sa castige contractul de mentenanta a Cluj Arena. In aceasta cauza nu exista pana acum niciun denuntator, filajul fiind efectuat de ofiteri SRI, care au ascultat telefoanele celor implicati si i-au urmarit ilultimele doua luni.

Comentarii Facebook