Daniel Buda: Deficitul bugetar de 4,1% este expresia falimentului politicilor Guvernării PSD-ALDE

 

Europarlamentarul Daniel Buda susține că ”incompetența guvernării PSD-ALDE a trecut granițele României fiind constatată”, iar Comisia Europeană a plasat ”România pe un rușinos loc de la coadă”.

 

Lucrurile sunt extrem de grave, situația actuală riscând să arunce România în postura unei Grecii în care cetățenii au plătit din greu incompetența propriilor guvernanți. 

 

Din păcate, actuala coaliție a amorsat o bombă cu un efect devastator pentru economie și pentru potențialii investitori care erau preocupați de crearea locurilor de muncă. România riscă declanșarea procedurii de infringement pentru deficit bugetar excesiv. Lipsa atragerii fondurilor europene grație aceleiași incompetențe, combinată cu deficitul bugetar constatat de CE, creșterea prețurilor la carburanți și alte utilități îi vor transforma pe români în săracii Europei. Degeaba munții noștri aur poartă dacă vom fi nevoiți să cerșim din poartă-n poartă. 

 

Solicit public Guvernului Dragnea-Tudose să facă de îndată cunoscute opiniei publice măsurile punctuale care vor fi  luate în vederea reducerii acestui deficit. Consider însă că cel mai bun lucru pentru România ar fi demisia întregului Guvern, ca fiind un prim pas spre recredibilizarea țării”, a precizat europarlamentarul Daniel Buda.

Comentarii Facebook