Boc urlă de 2 ani că PSD nu face centura metropolitană. Șeful PSD Cluj susține construcția de drumuri

 

În timp ce primarul Emil Boc cere de 2 ani să se demareze procedurile pentru construirea centurii metropolitane, șefii PSD Cluj spun că ei susțin toate proiectele de modernizare a drumurilor. 

 

Într-un comunica, PSD Cluj precizează că parlamentarii PSD Cluj, deputații Cristina Burciu, Cornel Itu, Horia Nasra și senatorul Vasile Ilea susțin modernizarea drumurilor județene din Cluj și salută inițiativa Ministrului Fondurilor Europene care a identificat un mecanism pentru deblocarea a circa 1 miliard de euro din fonduri europene pentru proiecte de infrastructură județeană.

 

Accesarea efectivă a acestor fonduri începe în ianuarie 2018. Termenul până la care proiectele trebuie finalizate este 2023, astfel, numeroase drumuri județene pot fi refăcute.

 

De asemenea, până acum România a primit rambursări de 3,2 miliarde de euro, încă 500 de milioane sunt în proces de aprobare la Comisia Europeană, ținta de absorbție din acest an, potrivit programului de guvernare, fiind de 5,2 miliarde de euro.

 

Parlamentarii PSD Cluj susțin și vor susține toate proiectele de modernizare ale drumurilor județene din Cluj”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj (foto).

 

Chiar dacă centura metropolitană nu este un drum județean, susținerea parlamentarilor PSD pentru acest proiect, ce are finanțare asigurată de la UE, ar fi foarte importantă. 

Comentarii Facebook