VIDEO - Momentul când Boureanu primește un pumn de la polițist și CADE LAT

 

Noi imagini filmate de la scandalul dintre Cristian Boureanu și polițiști au surprins momentul când a fost făcut KO de un pumn, după ce l-a lovit pe omul legii. 

 

Fostul deputat a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, acuzându-i pe oamenii legii că l-ar fi agresat.

 

Fostul deputat a fost vizitat de către fratele său în arestul Poliţiei Capitalei. ”Era într-o stare nu foarte bună, fizic, se duce la dentist. Are dinţii scoşi, patru dinţi, două faţete căzute, e vânăt la ochi, la cap, dar psihic era bine", a declarat Sorin Boureanu după vizită.

 

Mai multe clipuri care susprind scandalul au fost postate pe Facebook, insluciv pe pagina ”Poliţia Rutieră Bucureşti”. Pe filmare, este înregistrat poliţistul când îl ameninţă pe Cristian Boureanu că îl "scoate" la ştiri, reproşându-i că este "într-o vădită stare de ebrietate". De asemenea, omul legii îi transmite fostului deputat că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală.

 

Te scot eu frumos la ştiri astăzi, pentru comportamentul pe care l-ai avut, pentru ultrajul ăsta”, îi spune poliţistul lui Cristian Boureanu, care răspunde că "avem abuz în serviciu”. În replică, poliţistul spune că sunt martori ”pentru tevatura pe care ai făcut-o şi înjurăturile de omor şi de familie şi faptul că mi-ai dat cu uşa peste mână”.

Comentarii Facebook