Vremea în minivacanța de Paște și 1 mai. Administrația Națională de Meteorologie anunță când se încălzește


Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, până la sfârșitul lunii mai, cu excepția săptămânii 6-13 mai, când vor fi normale pentru această etapă, se arată în prognoza pe următoarele patru săptămâni, potrivit ANM. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie - 6 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 - 13 mai

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritate regiunilor, posibil ușor excedentar în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 - 20 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 - 27 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Comentarii Facebook