Locuri de munca pentru 2.000 de romani in Cipru si Grecia

 

Peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru participa la ceea de a VIII-a editie a targului de joburi "Happy Summer Job Fair" ce va avea loc la sfarsitul lunii februarie la Bucuresti. Salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna.

Trei targuri de joburi pentru Grecia si Cipru vor avea loc la Bucuresti, incepand cu data de 25 februarie, cand romanii se pot interesa de oferte la hotelulul Ibis de langa Palatul Parlamentului. Celelalte doua targuri vor avea loc in luna martie, respectiv aprilie.

Salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna, iar cazarea si mesele sunt asigurate gratuit de angajator. Cei mai vizati sunt tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.

"Angajatorii prefera tinerii romani, deoarece se adapteaza usor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi straine si învata repede. Din aceste motive, numarul ofertelor de munca creste în fiecare an", se arata intr-un comunicat de presa.

Joburile disponibile sunt cele de: ospatar, ajutor de ospatar, barman, assistent barman, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucatar, gradinar si lucrator mentenanta.

 

332.000 de someri ar putea avea locuri de munca in 2012

Comentarii Facebook