Ce salariu primește un angajat la ”împinge tava” în Mamaia. Zilele libere cam lipsesc


Un angajat care lucrează la "împinge tava" în Mamaia primește un salariu bun, însă munca este pe măsură. Sezonul estival este la un pas distanță, iar litoralul va fi cu siguranță luat cu asalt de către turiști. Patronii de restaurante au început să caute personal pentru posturile disponibile, iar site-urile de profil sunt pline de anunțuri.

Ceilalți care doresc să lucreze pe timp de vară pot găsi joburi la restaurantele de tipul "împinge tava" din Mamaia, unde salariile sunt atractive. La malul mării, spiritul petrecerii revine la viață odată cu minivacanța de 1 Mai. Cei interesați de un job sezonier au multe opțiuni din care să aleagă, dar este important să țină cont că salariul diferă în funcție de postul ocupat.

De exemplu, în Mamaia se caută angajați pentru autoservire, iar cerințele nu sunt prea mari. Cei care doresc să lucreze aici nu au nevoie de studii superioare și nici de experiență în domeniu.

La autoservirea din zona Butoaie, stațiunea Mamaia, se oferă un salariu de 4.000 de lei net pe lună pentru un lucrător comercial linie autoservire. Programul de lucru este de șase zile din șapte, cu o singură zi liberă pe săptămână.

Tot în aceeași locație se caută și bucătar, care este plătit cu 6.500 lei net pe lună, la același program de muncă. De asemenea, este necesar și un ajutor de bucătar, pentru care se oferă un salariu de 4.000 de lei net pe lună, tot la un program de lucru de șase zile pe săptămână.

În ceea ce privește prețurile cazării pentru minivacanța de 1 Mai, acestea au crescut față de anul trecut. Pentru hotelurile de 2 și 3 stele, prețul pentru o noapte de cazare începe de la 103 lei pentru o cameră dublă. Pentru un hotel de 4 stele, prețul poate începe de la 400 de lei. Turiștii pot alege din timp pachetele de cazare, care în medie costă în jur de 1.400 de lei pentru un sejur în minivacanța de 1 Mai, conform cancan.ro.

Comentarii Facebook