Deputatul cu mitralieră s-a autosuspendă din PSD

 

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD, pentru a nu păta imaginea partidului.

 

Potrivit unor surse, deputatul PSD a declarat în faţa procurorilor că vorbele sale au fost scoase din context, de către jurnaliştii Adevarul. Conform aceleloraşi surse, Rădulescu ar fi declarat că se simte victima propriei superficialități. Totodată, pe fondul unei stări de iritare provocate de cei doi jurnaliști, Rădulescu a susţinu că "s-ar fi dat mare, cum se zice în popor", mai spun aceleaşi surse, conform realitatea.net. 

 

În interviul acordat Adevărul, Rădulescu a afirmat că si-a pastrat mitraliera AKM cu care a tras la Revolutie: ”Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat”.

 

Despre protestatarii din Piața Victoriei, deputatul a spus: 

 

Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei acum si de ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam un loc in maidan. (...) Nu poti in fiecare zi un loc sa-l transformi intr-un maidan. Sa stea ca prostii in fiecare seara acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au iesit pentru nicio ordonanta. Au fost scosi in strada si manipulati groaznic de cine a avut interes sa ii manipuleze. (...) Multi ies in strada la orice e dat pe Facebook si au fost adusi de la multinationale”.

Comentarii Facebook