Cum albești talpa de la teniși fără să freci - Ce să FOLOSEȘTI

 

Mulți se întreabă cum pot albi talpa de la teneși sau cum să scoată urmele de creion de pe pereți.

 

Pasta de dinți poate fi folosită pentru aceste operațiuni, dar și pentru altele, scrie unica.ro.

 

1. Albește cauciucul tenișilor. Freacă bine caucicul cu pastă de dinți și o periuță veche, pe care nu o mai folosești, și apoi șterge cu o cârpă umedă.

 

2. Scoate urmele de creion de pe pereți. Pune pastă de dinți direct pe urmele de creion și freacă bine cu o perie. La sfârșit, clătește cu apă.

 

 

3. Înlătură petele de ruj de pe haine. Pune puțină pastă de dinți pe pată, freacă materialul și apoi clătește. Dacă pata nu a dispărut din prima, repetă până când dispare cu totul.

 

4. Scoate petele lăsate de pahare pe mobilă. Dacă nu ai folosit suport pentru pahare, adesea te confrunți cu astfel de urme. Înlătură-le cu un strop de pastă de dinți și cu o cârpă, ștergând ușor, cu mișcări delicate.

 

5. Înlătură mirosul neplăcut al mâinilor. Spală-te pe mâini cu pastă de dinți și apă călduță, iar mirosul unor alimente, precum ceapa sau usturoiul, va dispărea.

 

6. Remediu pentru coșuri. Pune un strop de pastă direct pe coșuri, de preferat seara, la culcare, iar până dimineață, acestea se vor usca. Atenție, folosește acest tratament doar o dată pe săptămână!

 

7. Înlătură zgârieturile de pe ecranul telefonului mobil. Șterge delicat ecranul cu puțină paste de dinți, folosind degetul. Înlătură urmele de pastă cu o cârpă umedă și lasă să se usuce.

 

8. Poți lipi posterele cu pastă de dinți, fără să strici peretele. Nu folosi, totuși, pasta de dinți pentru posterele de colecție, deoarece, cu timpul, culorile afișului se pot deteriora!

 

9. Curăță petele de pe covoare. Pune pasta direct pe pată, freacă bine cu o perie aspră, clătește și lasă să se usuce!

 

10. Împiedică aburirea ochelarilor de înot. Spală-i cu pastă de dinți, clătește-i bine și nu se vor mai aburi!

 

11. Înlătură zgârieturile fine de pe pahare sau alte obiecte din sticlă. Lustruiește-le cu puținpă pastă și își vor recăpăta strălucirea foarte repede.

 

12. Elimină mirosul biberonului. Folosit destul de mult timp, biberonul va căpăta un miros care poate fi înlăturat imediat cu o perie pentru sticle și puțină pastă de dinți. Clătește apoi foarte bine cu apă fierbinte.

 

13. Curăță chiuveta de la baie. Data următoare când scapi puțină pastă de dinți în chiuvetă, ia buretele și lustruiește bine folosind pasta. Vei fi surprinsă să vezi cum își va recăpăta strălucirea.

Comentarii Facebook