Ce salarii oferă IKEA, retailerul care vrea să se extindă și la Cluj

 

Compania a crescut salariul salariul minim oferit angajaţilor, cu 47% din decembrie 2015 și până în mai 2016.

 

Din ianuarie 2016, salariul minim este de 1.700 de lei, iar în luna mai 2016 va crește la 2.000 de lei. 

 

Creșterea salariului minim în IKEA România este cea mai recentă dintr-o serie de investiții pentru angajați pe care compania IKEA le-a făcut în ultimii doi ani. În 2013, a fost introdus programul One IKEA Bonus, prin care toți angajații primesc un bonus de performanță, precum și programul de loialitate Tack!, prin care angajații care lucrează în compania IKEA de peste cinci ani sunt recompensați cu o contribuție anuală la planurile individuale de pensie”, precizau cei de la IKEA.

 

Toți angajații IKEA din cele patru țări – România, Croația, Serbia și Slovenia – beneficiază de pachetul Total Reward, cu noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine și incluziune care să contribuie pe termen lung la bunăstarea tuturor angajaților IKEA SEE începând cu anul financiar 2017 (septembrie 2016 – august 2017), se arată în comunicatul companiei.

 

Angajații IKEA mai beneficiază de asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenționate în restaurantul angajaților, discount de angajat, petreceri anuale, cadouri pentru copii.

 

Când va deschide IKEA un magazin la Cluj

Comentarii Facebook