Topul celor mai bine plătiți actori de televiziune. Vezi cine ocupă locul întâi


Revista Forbes Magazine a realizat topul celor mai bine plătiți actori de televiziune din acest an.

Actorul Ashton Kutcher ocupă locul 1 în topul celor de la Forbes, acesta fiind plătit cu 24 de milioane de dolari pentru rolul său în serialul ”Two and a Half Men”.

Kutcher a început să joace în serial în 2011, după ce producătorii l-au dat afară pe Charlie Scheen.

Pe locul doi se află colegul său din serial, Jon Cryer, cu venituri de 21 milioane de dolari.

Ray Romano, cunoscut pentru serialul ”Everybody Loves Raymond", care s-a încheiat în urmă cu opt ani, ocupă locul al treilea, cu venituri anuale de 16 milioane de dolari, majoritatea obținute din redifuzările serialului.

Neil Patrick Harris, din serialul ”How I Met Your Mother” se clasează pe locul al patrulea, poziție pe care o împarte cu Mark Harmon, starul serialului poliţist "NCIS", cu un onorariu de 15 milioane de dolari fiecare.

Patrick Dempsey, unul dintre starurile serialului "Anatomia lui Grey", produs de ABC, ocupă poziţia a cincea, cu un onorariu de 13 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori din industria de televiziune americană este completat de Tom Allen (11 milioane de dolari), Angus T. Jones (11 milioane de dolari), Michael C. Hall (10 milioane de dolari) şi Charlie Sheen (10 milioane de dolari).

Comentarii Facebook