Tom Hardy le dă o veste tristă fanilor: ”M-am saturat”

 

Tom Hardy, unul dintre cei mai iubiți actori, a vorbit într-un interviu despre ce ar prefera să facă pe viitor.

 

El a spus că ar prefera sa plece si sa caute o plaja privata pe care sa locuiasca decat sa mai apara in filme. ”La varsta mea, nu stiu ce vreau sa mai fac. Daca e sa fiu complet sncer, m-am saturat, vreau sa-mi vad linistit de viata”, a spus Hardy.

 

Printre altele, Tom Hardy a spus ca cea mai grea meserie, din punctul sau de vedere, este aceea de parinte si a specificat ca regreta ca a ajuns deja la varsta mijlocie.

 

Avem militari, politisti, doctori. Am un respect masiv pentru ei si rezultatele muncii lor. Dar sa fii parinte? E mai mult decat o slujba, nu-i asa?”, a completat Tom, care a specificat ca resimte imbatranirea, ca il dor genunchii, albeste si e cu nervii intinsi la maxim.

 

Am crescut in cartier si am fost un golan. Am invatat multe pentru am fost un golan si o sa mai primesc lectii, sunt sigur. Am fost nevoit sa ma cizelez si sa ma comport ca o fiinta umana, sa ma respect, sa ma uit in oglinda si sa ma admir. Toata viata o sa fiu nevoit sa fac asta”, a incheiat Hardy, conform Film Now.

Comentarii Facebook