”România Neîmblânzită” și ”Profesorul De Vioară” se văd în week-end, la Movie Nights, în Iulius Parc



După ce week-end-ul trecut ne-am distrat la festival, în acest sfârșit de săptămână ne relaxăm la cinema în aer liber. Movie Nights continuă în Iulius Parc cu două filme interesante: „România neîmblânzită” și „Profesorul de vioară”.

Ce poate fi mai plăcut într-o vineri seară decât să urmărești relaxat un film apreciat? Pe 10 august 2018, de la ora 21.00, te invităm la Movie Nights în Iulius Parc, acolo unde va rula producția „România neîmblânzită”. Pelicula surprinde viața naturală fabuloasă din inima Europei, o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Peisaje cu munți infiniți, păduri străvechi și ape nesfârșite îți vor tăia răsuflarea. Toate acestea găzduiesc o faună extrem de variată, care se zbate pentru supraviețuire și al cărei destin este dictat de anotimpuri. „România neîmblânzită” surprinde animalele în mediul lor natural, într-un documentar despre sălbăticie și frumusețea ei.

Sâmbătă, de la ora 21.00, spectatorii vor urmări drama „Profesorul de vioară”, o producție braziliană semnată de Sergio Machado. Filmul spune povestea unui violonist forțat de împrejurări să predea muzică unor tineri din Heliopolis, cel mai periculos cartier din Sao Paolo. Pelicula este inspirată din realitate, pornind de la activitatea Institutului Baccarelli, unul dintre cele mai de succes proiecte de incluziune socială din Brazilia, inițiat în anul 1996.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook