Răzvan de la ”Neatza”a făcut un scandal monstru în avion

 

Răzvan Simion a făcut scandal într-o cursă Tarom, care zbura pe ruta Baia  Mare - București. Răzvan a primit o amendă de 200 de lei.

 

El se întorcea de la Festivalul Castanelor, alături de Dani Oţil şi de alte vedete, între care şi Loredana Groza, şi se pare că petrecuse bine înainte, scrie click.ro.

 

Vedeta a deranjat stewardesele, care au cerut ajutorul comandantului aeronavei. Acesta ar fi vrut să întrerupă zborul şi să aterizeze de urgenţă la Sibiu.

 

Loredana intervenit și l-a convins pe comandant că lucrurile nu vor degenera. Răzvan Simion a fost amendat de poliția de frontieră cu 200 de lei pentru pentru tulburarea liniştii publice.

 

Dacă avionul ar fi aterizat la Sibiu, vedeta de la Antena 1 ar fi trebuit să achite costurile legate de aterizare.

 

Domnul Dani a fost mai reţinut, dar Răzvan Simion a făcut haos, s-a luat de stewardese, le-a înjurat, le-a făcut bagaboante şi curve, a spus glume deocheate şi cu subînţeles, apoi a continuat cu piloţii, pe care i-a jignit în ultimul hal, nu credeam că cei doi tineri cu care ne bem cafeaua dimineaţa au un cu totul alt comportament în afara micului ecran”, ne-a povestit o martoră la incident.

 

Când a văzut că se îngroaşă gluma, Dani a încercat să-şi tempereze colegul, însă fără rezultat. Şefa de cabină l-a anunţat pe comandantul aeronavei, care a luat decizia să aterizăm la Sibiu. Am început să coborâm, iar Loredana Groza, că era şi ea în grup, a mers să discute cu comandantul, căruia i-a cerut scuze în numele colegilor de la Antena 1 şi i-a promis că nu se va mai repeta”, au povestit martorii, conform Libertatea.ro.

Comentarii Facebook