Poezii pentru bunici! O actriță a vândut calendare cu poezii și i-a ajutat pe bunicii de la un cămin - FOTO

 

Actrița Cătălina Sandu, cunoscută pentru rolul ei din filmul ”Răzbunarea țigăncii: Pălăria fatală și Horthy”, le-a făcut o nouă surpriză bunicilor de la un cămin, ducându-le daruri. 

 

Este al treilea an în care Cătălina Sandu organizează acest eveniment. Poeziile scrise de ea sunt adunate într-un calendar, care apoi este vândut, iar banii merg la cei care au nevoie. 

 

Evenimentul din acest an a fost sponsorizat de NTT Data. Tânăra spune că deja acest lucru a devenit o tradiție și că nu exista un moment mai încântător, decât lacrimile de bucurie ale acestor bătrâni. ”Pe unii dintre acești oameni nu îi vizitează nimeni, așa că mă duc la ei în fiecare an, pentru că trebuie să ne amintim de părinții noștri. Le mulțumesc tuturor celor care au cumpărat calendarele și au făcut donații. Unul dintre acești oameni este Daniel Metz, CEO -ul NTT Data, care a dorit să ajute și astfel acest proiect a fost realizat.

 

Am dus personal cadourile la acești oameni minunați și foarte speciali. Momentul m-a încărcat sufletește și psihic atât de tare încât nu-ți dorești altceva decât să devii un om mai bun, pentru ca noi, cel mai probabil vom ajunge ca și acești bunici”, a spus Cătălina Sandu.

 

Tânăra a avut rolul principal în cea de-a doua parte a filmului ”Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și Horthy”, singurul film de epoca realizat vreodata integral in Cluj de către Adrian Munteanu.

 

Frumoasa brunetă a jucat un rol de criminal plătit, alături de Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj.

Comentarii Facebook