VIDEO - Gestul lui Smiley față de Gina Pistol, care a stârnit furie pe internet: ”Ce gest bădăran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”


Smiley este considerat unul dintre băieții buni din industria muzicală din România, dar un gest făcut recent i-a stârnit pe fani, care l-au criticat. 

Cântărețul s-a filmat în momentul în care i-a dat o palmă peste fund soției sale, Gina Pistol. Gestul s-a vrut unul amuzant, pentru tot clipul a fost editat în acest sens, dar fanii artistului nu au înțeles același lucru. 

Smiley postează frecvent clipuri amuzante sau cu familia sa. La ultimul clip a scris mesajul ”Cheia unei relații fericite”.

Fanii lui Smiley nu cred că are dreptate și că gestul lui este unul de bădăran.

„Domnule Smiley, oricât de mulți bani ai fi primit pentru acest video, nu mă așteptam ca tu să faci acest gest care nu te reprezintă, în mod deosebit, în public, păcat”, „Urât gest! Fără cuvinte, că aș avea multe”, „Ce gest urât! Nu mă așteptam de la un soț”, „Nu știu ce trend este acesta, dar știu sigur că nu asta e cheia unei relații reușite”, „Urât gest, îl mai și postezi”, „Ce gest bădăran, vulgar! Nu-ți face deloc cinste”, „Da, acest videoclip demonstrează că omul face orice pentru bani, își umilește soția chiar și în văzul fanilor…cu această cred că pierzi mulți spectatori și admiratori, dragă Smiley…pe copilul tău prețios îl ții ascuns și nu-l arăți fanilor și publicului, dar îți pierzi omenia pentru bani”, au scris internauții.

@smiley_omul Oops

Comentarii Facebook