Armin Nicoară și Georgiana Lobonț continuă scandalul de zile mari. Mesaj tranșant: „Nu joc în liga oamenilor bogați, joc în liga oamenilor normali”


Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, în continuare la cuțite! Armin Nicoară spune că nici măcar nu mai poate lua legătura cu nașa sa de cununie, pentru că l-a blocat peste tot. Ba chiar mai mult, soțul artistei i-ar fi zis cu subiect și predicat că Georgiana joacă în altă ligă.

„Sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd și să caracterizez la ea. Eu mi-am spus durerea când am avut de spus. Am primit un mesaj de la Rareș. Mi-a spus: noi suntem în altă ligă.

Sunt foarte bine, mi-e bine cum e.(...) Nu joc în liga oamenilor bogați, joc în liga oamenilor normali. Georgiana trebuia să fie nașa copilului. Așa e tradiția, nașii de la nuntă să fie și la copil, doar că dacă m-a blocat, cui să-i scriu. Înseamnă că are ceva cu mine”, a dezvăluit Armin Nicoară, la emisiunea „Bărbați VS Femei”. 

După ce și-au dat seama că iese în totalitate din discuție varianta ca Georgiana Lobonț și soțul ei să fie nașii viitorului copil, Armin Nicoară a luat o decizie. Împreună cu Claudia Puican, alături de care așteaptă să devină cât mai repede tată, artistul a hotărât cine va fi nașa de botez în momentul în care vor avea un copil.

„O să dăm în curând o veste foarte mare: dacă voi avea un copil, îi voi face propunerea Stanei Stepanescu să fie nașă. E o persoană extraordinară. Stana și-a dat seama de mine, ce fel de persoană sunt, și mi-a spus că toți spuneau de mine că sunt nenorocit. Când m-a cunoscut a spus că așa prieten nu a mai avut niciodată”, a mai spus artistul, la WOWnews. 

Comentarii Facebook