Cluj: Chiar și mașina poliției a derapat pe drum! Au fost 4 auto implicate într-un accident pe Bulevardul Muncii - FOTO


Un accident de circulație s-a produs pe Bulevardul Muncii. O mașină de poliție, un autobuz CTP și un tractor au fost implicate, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit. Drumul nu era curățat și chiar și mașina poliției s-a dus ca o sanie pe drum.

În cursul dimineții, în jurul orei 09.50, pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 4 autovehicule.

Din informațiile primite reiese faptul că, un mijloc de transport persoane, condus în direcția localității Apahida, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autospeciala Poliției Locale, ulterior acrosând cu partea din spate alte două autovehicule, respectiv un autoturism și un ansamblu de vehicule, oprite în acel moment.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

„Două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la fața locului au găsit o autospeciala de la politia locala, un autobuz, un autoturism si un cap tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital”, a declarat ISU Cluj.

WhatsApp Image 2022-01-18 at 10.37.53.jpeg

Comentarii Facebook