Unghiile încă rezistă! Unde să mergi atunci când tu ai grijă de toți de sărbători și uiți să mai ai grijă și de tine?


A trecut mai bine de o lună de când am vorbit despre experiența mea la salonul Downtown Beauty Cluj și mă inspir puțin din afirmația „Coafura rezistă” atunci când spun că unghii mai rezistente decât acestea nu am avut niciodată.

Lăsând la o parte faptul că modelul cu care am sfârșit m-a surprins plăcut și am ajuns să mă îndrăgostesc zilnic de unghiile mele, lucru despre care deja am vorbit în celălalt articol, am rămas surprinsă și să văd că după o lună unghiile rezistă și, deși crescute nu mai arată la fel de estetice, acum vorbim strict de rezistență.

271434514_2209491555885314_7897448208386886985_n.jpg

Unghiile rezistă chiar și după o lună plină de evenimente

O să fiu sinceră când spun că, mișcările Roxanei, manichiurista de la salon, au fost atât de fine, fără durere, iar în același timp atât de rapide, că am stat cu impresia că nu vor rezista foarte mult, maxim două săptămâni. 

Țin să specific faptul că nu sunt o femeie care își pierde ore întregi la salon și nici nu mă trag de la treburile casnice pe motiv că „doar ce mi-am făcut manichiura”. Acestea fiind spuse, pot spune că sunt modelul perfect pentru a face reclamă salonului dacă acesta dorește să țintească spre acea categorie de femei pentru care curățenia și grija familiei sunt importante.

Mi-am făcut unghiile în 12 decembrie, în prag de sărbători, perioadă în care femeile sunt destul de ocupate din toate punctele de vedere. De la curățenia de Crăciun, până la mâncare, împodobitul bradului și împachetarea cadourilor pentru cei dragi, le-am făcut pe toate. În plus, am trecut și printr-o mutare în acea perioadă, deci împachetează, cară cutii, despachetează. 

yy.jpg

Downtown Beauty Cluj are grijă de tine ca tu să poți avea grijă de alții

În toată acea grabă nu pot spune că am fost extrem de atentă la unghii, să nu le stric, să nu le rup. Aș fi regretat, bineînțeles, dacă se întâmpla asta în ziua de Crăciun sau chiar de Anul Nou, dar după sărbători aș minți dacă aș spune că le-am mai acordat vreo atenție. 

A trecut o lună și 6 zile de când Roxana mi-a făcut unghiile și da, încă le am pe toate zece și nu, nu le-am lipit eu la loc după ce au căzut, altfel nu mai simțeam nevoia să scriu aceste rânduri.

În concluzie, dacă ești soție, mamă sau chiar bunică  și ți-e teamă să ai grijă de tine pentru că vrei să te dedici cu totul nevoilor celor dragi, acest salon este locul în care poți să mergi chiar dacă ai grijă de alții, pentru că Downtown Beauty are grijă de tine.


Comentarii Facebook