VIDEO - Eroul din Gheorgheni! A oprit o tentativă de jaf de la un magazin. Vânzătoarea a avut curaj nebun - EXCLUSIV


O tentativă de jaf avut loc luni seara la un magazin de pe strada Constantin Brâncuși, din cartierul Gheorgheni. Este vorba despre un magazin situat la intersecția cu strada Lăcrămioarelor. 

A întrat peste vânzătoare în magazin, a mers la ea după tejghea și a zgâriat-o și a tăiat-o la mâini. Avea cutit și cagulă”, ne-a relatat Denisa, care trecea prin zonă în momentul producerii incidentului.

Din fericire, în magazin a intrat un client chiar în timpul jafului, iar tâlharul a fost trântit la pământ și imobilizat de acesta. ”A intrat un băiat cu cagulă pe cap și m-a amenințat cu cuțitul. M-a înjurat și a zis să îi dau banii. L-am înjurat și eu și am zis că nu îi dau nimic. M-a împins și eu strigam ajutor și s-a dus cineva la Panemar și a chemat ajutor. A venit un bărbat care l-a scos afară. Aici afară este cagula. L-au pus pe frigiderul de înghețată și l-au imobilizat”, a relatat vânzătoarea de la magazin. Aceasta a recunoscut că nu își explică impulsul avut de a se lupta cu tâlharul, pentru că patroana i-a spus ca în caz de tâlhărie să dea toți banii din casa de marcat și să nu riște. 

Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 20.00.

"În data de 18.11.2019, in jurul orei 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Constantin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj-Napoca, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă și, sub amenințarea vânzătoarei cu un cuțit,  a încercat să sustragă bani din casa de marcat.

În ajutorul vanzatoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. La scurt timp a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încatușat. 

Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanța la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie", precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook