E OFICIAL! De luni, copiii merg la școală. Care școli se vor deschide în județul Cluj?


Copiii se vor întoarce în bănci începând de luni, 22 februarie! Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a schimbat unele scenarii de funcționare ale mai multor școli din județ, din cauza ratei de incidență care fie a scăzut, fie a crescut.

Scenariile de funcționare ale școlilor începând de luni:

În comuna Aghireșu-Fabrici, școlile, dar și grădinițele, trec din scenariul 1 de funcționare, în scenariul 2, din pricina ratei de incidență de 1,06 la mie.

În comuna Băișoara, Școala Gimnazială „Mircea Luca” și Grădinița cu Program Normal Săcel trec din scenariul 3 de funcționare în scenariul 2, astfel că preșcolarii și elevii claselor primare vor merge la școală.

În comuna Beliș, toți copiii se vor întoarce la școală, deoarece comuna se află în scenariul 1, începând de luni. În același timp, școlile din comunele Buza, Câțcău, Chinteni, Cuzdrioara, Gilău, Iara și Caianu, dar și Ploscoș, Săndulești, Țaga,Tureni, Unguraș și Vad trec în scenariul 2.

Înapoi în bănci!

Elevii din Măguri-Răcătău, Mociu, Negreni, Pălatca și Petreștii de Jos se vor întoarce cu toții în bănci luni dimineața, școlile și grădinițele trecând în scenariul 1 de funcționare.

Care sunt scenariile de funcționare?

Scenariul 1: participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicare tuturor normelor de protecție sanitară.

Scenariul 2: participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea normelor sanitare.

Scenariul 3: participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.


Comentarii Facebook