Clujenii parchează deja în ușa Cinema Florin Piersic, pe trotuar - FOTO


Un clujean a surprins parcările la liber care se fac deja pe trotuarul din fața intrării de la Cinema Florin Piersic. 

Fotografiile au stârnit discuții, iar un alt clujean a atras atenția că ”mașinile aparțin proprietarilor din bloc, fiindcă se renoveaza curtea blocului (complexul de deasupra cinematografului)! Primăria se ocupă de lucrarea deci știe politia-locala de ce sunt parcate mașinile pe trotuar”.

Aici, alt internaut a avut un punct de vedere pertinent, care arată că la nivelul Primăriei Cluj-Napoca lipsesc total procedurile de lucru: ”Pe principiu ăsta, dacă lucrează Primăria undeva la mine, eu pot parca oriunde? De ce nu le da niște vouchere de parcare la leul, de ex?”.

Acest lucru a fost vizibil și la cazul dramatic consumat joi, 18 februarie, la parkingul din Mărăști unde un bărbat s-a sinucis, iar după ce corpul a fost ridicat de cei de la IML, locul a fost lăsat așa cum era, fiind o baltă de sânge sinistră acolo. Dacă ar fi existat proceduri, atunci locul ar fi fost automat spălat de firma de salubritate. Probabil nu se face acest lucru pentru că municipalitatea ar trebui să achite aceste servicii, care nu sunt nici măcar licitate. 

În privința parcării din spatele Cinema Florin Piersic, Primăria Cluj-Napoca prin biroul de presă nu a anunțat vreo lucrare. Activitatea acestui birou este, însă, extrem de firavă de câțiva ani, probabil fiind desființat. 

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Comentarii Facebook