Accident pe Bulevardul Muncii! Un șofer a intrat direct sub un TIR - FOTO

UPDATE


Conform ISU Cluj, o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe B-dul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea prin numărul unic pentru apelulri de urgență 112 a fost primită în jurul orei 9.20, iar în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului, au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate și o persoană încarcerată în cabina autoutilitarei.

Pompieri au acționat pentru a descarcera și a scoate cu echipamentele speciale bărbatul, de circa 20 de ani, din cabina contorsionată și l-au predat echipajelor medicale pentru a fi transportat la spital. Bărbatul suferise mai multe traumatisme, dar era în stare de conștiență și era cooperant.

--------------

Un accident rutier cu victime a avut loc, marți dimineață, pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca. Din primele informații, în accident au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului intervin autospeciale SMURD și ale Poliției.

Accident rutier produs în jurul orei 09.25, pe strada Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date, un conducător al unui autoturism, în vârstă de 20 de ani, care se deplasa pe strada Bulevardul Muncii, spre strada Apahida, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de un ansamblu de vehicule care îl preceda,  condus de un bărbat de 37 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andreea Vișan.


Comentarii Facebook