Tise - sapte case, campionul baronilor imobiliari care conduc judetele Romaniei

 

Alin Tise este cel mai bogat dintre sefii de Consilii Judetene din tara in ceea ce priveste casele detinute, are nu mai putin de sapte, cinci apartamente si doua case.


In total, Alin Tise detine locuinte cu o suprafata de 580,94 metri patrati, majoritatea fiind inchiriate. Ultima locuinta a presedintelui Consiliului Judetean Cluj a costat 220.000 de euro si a fost achizitionata de curand, pentru a avea unde sa locuiasca impreuna cu familia, mai ales ca i s-a nascut un copil. Vezi AICI ce a declarat Alin Tise.

 

Presedintele CJ Cluj a si explicat ca si-a cumparat casa de 220.000 de euro cu credit pe care il va returna la banca in trei ani. Vezi AICI explicatii. Sotia lui Alin Tise este notar si incaseaza anual venituri foarte mari, astfel explicandu-se si numarul mare de locuinte achizitionate. Vezi AICI cat castiga Camelia Tise.

 

In topul national este urmat de presedintele CJ Braila, Gheorghe  Bunea Stancu (PSD) care detine 5 imobile: un apartament, trei case, un spatiu comercial, suprafata totala fiind de 1451,93 metri patrati.

Urmatorul in top este Liviu Mihai Rusu (PDL), presedintele CJ Bistrita Nasaud, care detine patru imobile: doua apartamente si doua case. Mircea Man (PDL), presedintele CJ Maramures, are tot patru case. Pe locul cinci se claseaza Paul Stanescu (PSD), presedintele consiliului judetean Olt, care un apartament, o casa si doua spatii comerciale, se arata intr-un top realizat de econtext.

Pe partide, PSD, care are cei mai multi presedinti de Cj-uri, conduce cu 38 de case cu o suprafata totala de 8167,75 metri patrati. PDL este pe locul doi cu 36 de case, care masoara 5477,25 de metri patrati.

 

Alin Tise neaga intr-un comunicat de presa ca ar fi bogat. Vez detalii mai jos...

Tise pareaza acuzatiile ca ar fi foarte bogat si spune ca are datorii de 475.000 euro

Comentarii Facebook