Tise, despre casa de 220.000 de euro pe care a cumparat-o: "Nu e dobandita prin frauda. Daca aveti dovezi, reclamati" VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat iritat ca imobilul de 220.000 de euro pe care si l-a cumparat nu a fost dobandit prin frauda.

"Declaratia de avere se asuma nu se comenteaza. Este o proprietate care inca nu imi apartine si nu imi place a explic lucruri care cred ca sunt firesti. Daca aveti informatii ca a fost dobandita prin frauda, reclamati unde puteti. Ce sa explic? Faptul ca imi iau o casa", le-a raspuns iritat Alin Tise jurnalistilor.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj a declarat in urma cu doua zile ca a cumparat noul imobil, el fiind proprietarul a inca 7 locuinte, pentru ca urmeaza sa aiba un copil si are nevoie de spatiu.

"Eu locuiesc intr-un apartament si am facut un precontract cu plata in rate, pe 3 ani, si, in momentul in care voi finaliza plata ratelor, casa va deveni proprietatea mea. Daca nu voi achita ratele voi pierde si avansul si casa. E o casa luata cu proprietatea in rate si cu obligatia proprietarului ca in 2013 cand voi achita toate ratele sa imi transfere proprietatea", a mai explicat Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj si-a trecut in declaratia de avere noua locuinta. Sotii Tise detin acum impreuna 5 apartamente si 2 case, una in Cluj-Napoca, una in Aghiresu si o locuinta in Hunedoara.

Camelia Tise este notar si a avut in 2010 un venit anual de 399.924 lei, iar Alin Tise a castigat suma de 48.799 de lei. Cei doi au mai incasat si 102.297 lei din inchirierea proprietatilor pe care le detin.

 

Vezi si...

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si-a luat o casa de 220.000 de euro

Alin Tise despre casa de 220.000 de euro: "Asteptam un copil si avem nevoie de un spatiu mai mare"

Comentarii Facebook