Alin Tise despre casa de 220.000 de euro: "Asteptam un copil si avem nevoie de un spatiu mai mare"


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca noua locuinta de 220.000 de euro, platita printr-un credit, era necesara pentru ca asteapta un copil.

"Imi asum ce am trecut in declaratia de avere. Tin sa precizez ca aceasta locuinta a fost achizitionata printr-un credit si nu este a mea pana cand nu voi plati suma de 220.000 de euro. Deci nu se poate spune ca mi-am luat o casa pentru ca nu este a mea", a declarat presecintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Seful CJ Cluj a mai adaugat ca avea nevoie de aceasta locuinta pentru ca sotia lui urmeaza sa nasca. "Asteptam un copil si avem nevoie de spatiu mai mult. Este o chestiune normala", a mai adaugat Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj impreuna cu sotia lui Camelia detin in total 8 locuinte (n.red. intre acestea se numara si locuinta pentru care a fost contractat creditul de 220.000 de euro), intre care 6 in Cluj-Napoca si doua in Aghiresu si Hunedoara.

Sotii Tise detin in cartierul Marasti o locuinta spatioasa, dar si doua apartamente situate langa Piata Mihai Viteazu, unde Camelia Tise si-a deschis un birou notarial.

Creditul de 220.000 de euro, pentru ultima locuinta, a fost contractat in 2011 si are termenul scadent in 2013. In total, sotii Tise trebuie sa achite lunar bancii cateva mii de euro.

 

Vezi si...

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si-a luat o casa de 220.000 de euro

Comentarii Facebook