Tise pareaza acuzatiile ca ar fi foarte bogat si spune ca are datorii de 475.000 euro


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, precizeaza ca nu are sapte case, ci cu una mai putin. Imobilul de 220.000 de euro va intra in propritatea familiei Tise abia in 2013, dupa ce va fi achitat in intregime.

"Toata averea detinuta in prezent de catre presedintele Consiliului Judetean Cluj a fost dobandita inainte de a deveni presedinte al forului judetean (iulie 2008). Inainte de a detine functii publice presedintele Consiliului Judetean a practicat avocatura timp de peste 10 ani, impreuna cu sotia care, initial, a fost tot avocat, acum fiind notar public. Totodata specificam ca averea presedintelui CJ Cluj a fost facuta totdeauna publica. Presedintele CJ nu are niciun motiv de a ascunde averea pe care o detine in spatele unor firme puse pe numele rudelor, in spatele matusilor, in conturi in strainatate sau in apartamente cumparate pe numele altora", se arata intr-un comunicat al CJ Cluj.

"Presedintele Consiliului Judetean Cluj nu detine 7 imobile, asa cum eronat apare in unele materiale de presa. Casa care in mod eronat este indicata ca fiind cumparata in anul 2011 nu este in proprietate. Dupa achitarea pretului, respectiv dupa anul 2013, va putea deveni proprietatea familiei Tise", se mai precizeaza in documentul citat.

Biroul de presa al CJ Cluj a mai subliniat ca "bunurile detinute au fost cumparate in anii 2002, 2003, 2004, 2008 (februarie), cu credite ipotecare pe 15 - 30 ani, angajate la diferite institutii de creditare. Valoarea datoriilor familiei presedintelui forului judetean este in prezent de peste 475.000 euro. Timp de 30 de ani familia presedintelui CJ va achita rate. Casa din localitatea Aghires, dobandita in anul 2002, este in fapt casa parinteasca, fiind cumparata de d-nul Alin Tise de la bunici, imobilul fiind locuit in continuare de catre acestia".

 

Vezi mai jos topul national al presedintilor de Consilii Judetene cu cele mai multe case...

Tise - sapte case, campionul baronilor imobiliari care conduc judetele Romaniei

Comentarii Facebook