Presedintele Consiliului Judetean Cluj a inaugurat parkingul de la Aeroport in stil romanesc ... a parcat pe locurile cu handicap! - VIDEO si FOTO

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a inaugurat noul parking cu 235 de locuri, de la Aeroportul International Cluj, parcand direct pe locurile pentru persoane cu handicap. Exemplul sefului CJ Cluj a fost luat si de alti soferi.

 

Alin Tise si-a facut aparitia la Aeroportul International Cluj in jurul orei 10.00 in autoturismul oficial al Consiliului Judetean. "Soferul a parcat pe locurile de handicap. Este vina lui", a spus Tise glumind.

 

Dupa cateva zeci de minute, soferul presedintelui CJ Cluj a mutat masina, dar locurile de parcare au fost ocupate de alti soferi "civilizati".

 

Lucrarile de amenajare a noii parcari a Aeroportului au fost facute de firma UTI. "Astazi marcam noua etapa in dezvoltarea Aerportului. O etapa intermediara care vizeaza terminarea a 235 de locuri de parcare. Dupa cum stiti aeroportul este intr-un proces de modernizare care a inceput in urma cu mai multi ani. Astazi s-a finalizat aceasta parcare si evident in etapele urmatoare vom demara pista noua si parkingul, respectiv hotelul in interiorul aeroportului. Aici avem un parteneriat cu societatea UTI care realizeaza toate aceste investitii pe bani proprii, urmand ca din folosinta acestor obiective Consiliul Judetean sa primeasca o redeventa", a declarat Alin Tise.

 

Vicepresedintele UTI, Ion Obloja, a declarat si el ca investitia facuta la parcare se ridica la 800.000 de euro si ca tarifele nu vor fi mai mari decat cele practicate in prezent.

 

"Tarifele vor fi la fel si vom aduce anumite facilitati. In sensul ca un calator care intra in parcare si se rataceste va avea un termen de gratie sa iasa din parcare fara sa plateasca. Timpul va fi de 10-15 minute, in care omul poate sa iasa fara sa plateasca nimic. Pana acum valoarea investitiei este, numai in prima etapa, de 800.000 de euro pentru parcare.  Redeventa pentru parcare pe care o platim Consiliului Judetean Cluj pe an este de 250.000 de euro", a precizat Ion Obloja.

 

Firma UTI urmeaza sa realizeze la Aeroportul International Cluj si un parking suprateran si a unui hotel, ambele in valoare de 18 milioane de euro.

 

Comentarii Facebook