Vezi cum va arata noul parking suprateran de la Aeroportul International Cluj - VIDEO si FOTO


Aeroportul International Cluj ar urma sa aiba in 2012 un nou parking suprateran cu 1.400 de locuri, care va costa in total 9 milioane de euro.

Parkingul va avea 3 etaje, cu posibilitatea de amenajare a inca unui nivel.

"Parcarea supraterana avem de gand sa o construim in partea dreapta a Aeroportului, tocmai pentru ca parcarea deja existenta sa nu fie afectata de lucrarile de constructie. Vrem sa construim o parcare etajata, pe etape. Structura de rezistanta o vom face si o vom dimensiona nu numai pentru cele 3 etaje, ci vom prevede structura de rezistanta pentru inca un etaj. Vrem sa realizam o parcare, cum spun specialistii, din structura metalica", a declarat vicepresedintele UTI, Ion Obloja, firma care a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Cluj.

Firma UTI este in curs de obtinere a avizelor de construire si "in functie de eliberarea acestui teren dorim sa incepem cu parcarea la nivelul solului si sa realizam o structura de rezistenta undeva spre sfarsitul acestui an. Astfel incat, anul viitor veti vedea iesind din pamant aceasta nou parcare", a mai spus Ion Obloja. 

Constructia va avea suprafata construita de 8.900 de metri patrati si 1.470 de locuri de parcare.


Citeste si...

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a inaugurat parkingul de la Aeroport in stil romanesc ... a parcat pe locurile cu handicap! - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook